Customer Service

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Kundservicemedarbetare sökes till Releasy

Häng med på Releasys spännande tillväxtresa! Just nu söker vi Kundservicemedarbetare till vårt kontor i Linköping där du kommer att representera vår kund SL eller Axfood. Här levererar vi den bästa kundservicen genom samtal, chatt och mejl.

Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och göra karriär hos oss på Releasy - ett av Sveriges ledande företag inom outsourcad kundservice. 
Du behöver ingen tidigare erfarenhet - om du har viljan ger vi dig utbildningen och coachningen du behöver för att utvecklas. Via vår Karriärtrappa får du möjlighet att avancera och klättra i rollen som Kundservicemedarbetare.

 Snabbfakta

✓ Roll: Kundservicemedarbetare
✓ Arbetsort: Linköping
✓ Omfattning: 100%
✓ Lön: Enligt kollektivavtal
✓ Startdatum: SL 13 Februari, Axfood 20 Februari. Anställningen startar med en utbildning på 12 dagar för SL och 7 dagar för Axfood mellan kl: 08.00-16.45
✓ Arbetstider: Arbetstiderna är förlagda inom kundtjänstens öppettider som är SL måndag-söndag 06.00-23.00 och Axfood: Måndag-fredag 08:00-22:00, lördagar 08:00-18:00 och söndagar 10:00-22:00  Vi jobbar med intervallscheman och arbetstiderna kan komma att ändras. 
✓ Övrigt: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vi erbjuder dig

 Bra förmåner: Friskvårdsbidrag, Massage på arbetstid, Förmåner kopplade till Karriärtrappan

Stark gemenskap: Bra stämning, Hög teamkänsla, Positiv företagskultur

Trygghet i form av: Stöttande och coachande ledare, Kollektivavtal, Tydliga förväntningar

Utvecklande karriär: Bli expert inom kundservice, Tydliga mål, utvecklingsmöjligheter

Dina arbetsuppgifter på SL uppdraget.

Som Kundservicemedarbetare kommer du få chansen att vara ansiktet utåt för företaget och dagligen hjälpa SL:s kunder med att lösa deras tekniska problem. På SL:s kundservice hjälper du till med reseplanering, borttappade föremål och annat som kan uppstå på tunnelbanan, bussen och pendeln. Du kommer att hantera både nya och befintliga kunder, där du hela tiden strävar efter att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen. Kundärenden hanteras via telefon, chatt och mejl.

Dina arbetsuppgifter på Axfood uppdraget.

Som Kundservicemedarbetare kommer du få chansen att vara ansiktet utåt för företaget och dagligen hjälpa Axfoods Medias kunder med att lösa deras tekniska problem. Här får du arbeta med deras varumärken Willys, Hemköp, Middagsfrid och Mat.se. Du kommer att hantera både nya och befintliga kunder, där du hela tiden strävar efter att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen. Kundärenden hanteras via telefon, chatt och mejl.

Axfood strävar mot att ge det bästa bemötandet i branschen och uppmuntrar proaktiva medarbetare. Det är därför positivt om du är nytänkande och vill vara en del i att utveckla deras tjänster. Om du är proaktiv finns det möjlighet att arbeta med backoffice-uppgifter. Du arbetar aktivt med att ge professionell och snabb service där du alltid ger det lilla extra i kundbemötandet och vill leverera en kundupplevelse i världsklass!

 

Din profil

 • Har fyllt 18 år
 • Kan tala svenska och engelska flytande
 • Har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kundbemötande service eller försäljning.

Utöver detta ser vi att du är duktig på att skapa goda kundrelationer och prioritera kundbehov. Du prioriterar serviceupplevelser och justerar beteende snabbt och effektivt för att skapa kundnöjdhet. Du lägger gärna mycket tid och energi på att nå önskat resultat och drivs av en vilja att jobba målinriktat. Du har ett bevarat lugn och fokus vid tuffa/oväntade situationer och hanterar problem självständigt och effektivt. Dessutom är du duktig på att kommunicera på ett tydligt, enkelt och professionellt sätt samt är säker i olika prestationssituationer. 

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Ansökningar hanteras löpande vilket innebär att rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

Observera att du kommer att genomgå en bakgrundskontroll som en del i urvalsprocessen. Det gör vi för att undanröja eventuella frågetecken gällande framtida arbetsprestation. Det kan vara regelverk som styr kundernas verksamhet, men främst handlar det om att vi ska känna oss trygga med dig som medarbetare. Bakgrundskontrollen görs med hjälp av ditt fullständiga personnummer. 

Vid frågor kring tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare: helena.mattsson@releasy.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Releasy Customer Management är en outsourcingpartner inom kundservice till flertalet uppdragsgivare inom branscher som telekom, media, e-handel, resor och offentlig verksamhet. Releasy tar hand om sina uppdragsgivares kundservice och försäljning i alla kanaler, exempelvis sociala medier, chatt, mail och telefon. Releasy är under kraftig expansion och har 1500 anställda fördelat på sex verksamhetsorter; Borlänge, Linköping, Borås, Stockholm, Barcelona och Karlskoga.

Ansök senast 2023-02-08
Linköping

Kundservicemedarbetare i uppdrag mot Telia

Häng med på Releasys spännande tillväxtresa! Just nu söker vi Kundservicemedarbetare till vårt kontor i Linköping där du kommer att representera vår kund Telia.

Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och göra karriär hos oss på Releasy - ett av Sveriges ledande företag inom outsourcad kundservice. I uppdrag mot Telia finns möjlighet att bli allt från den målinriktade säljaren till den problemlösande supporten.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet - om du har viljan ger vi dig utbildningen och coachningen du behöver för att utvecklas.

 Snabbfakta

Roll: Kundservicemedarbetare
Arbetsort: Linköping
Omfattning: 75-100%
Lön: En fast ingångsgrundlön enligt kollektivavtal + provision
Startdatum: 2 Mars. Anställningen startar med en utbildning på 36 dagar mellan kl 8:00-16:45
Arbetstider: Rollen innebär varierande arbetstider med schemaläggning dagtid, kvällstid och helger.
Övrigt: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vi erbjuder dig

 Bra förmåner: Friskvårdsbidrag, Massage på arbetstid, Förmåner kopplade till Karriärtrappan

Stark gemenskap: Bra stämning, Hög teamkänsla, Positiv företagskultur

Trygghet i form av: Stöttande och coachande ledare, Kollektivavtal, Tydliga förväntningar

Utvecklande karriär: Bli expert inom kundservice, Tydliga mål, Utvecklingsmöjligheter

Dina arbetsuppgifter

 • Du kommer vara du ansiktet utåt för ett av Sveriges mest framgångsrika företag inom IT- och telekombranschen. 
 • Arbeta med privata kunder med fokus på service, support och merförsäljning. Kontakten sker via inkommande trafik genom telefon, chatt och mejl.
 • Du kommer få hjälpa till med service, administrering och fakturafrågor om våra kunders tjänster och abonnemang.
 • Support och felsökning av en tjänst som kunden har problem med.
 • Säkerställa att kunden har de bästa och mest uppdaterade produkterna och tjänsterna just för dem.

Anställningen börjar med en en sju veckor lång utbildning kombinerat med praktiskt arbete. Det är en ständigt lärande och utvecklande miljö där du med tiden kommer få lära dig nya saker och utvecklas.

Din profil

 • Har fyllt 18 år
 • Har en gymnasieexamen
 • Kan tala svenska och engelska flytande
 • Tidigare erfarenhet av kundbemötande service eller ett stort intresse av att arbeta med människor
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning

Personliga egenskaper

 • Du är bra på att skapa goda kundrelationer och prioritera kundbehov
 • Du drivs av en vilja att jobba målinriktat
 • Du kan bevara lugn och fokus vid tuffa/oväntade situationer och hanterar problem självständigt och effektivt
 • Har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift

Ansökan

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökningar hanteras löpande vilket innebär att rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

Vid frågor kring tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.pettersson@releasy.se

Urvalsprocessen

 • Observera att du kommer att genomgå en bakgrundskontroll som en del i urvalsprocessen. Det gör vi för att undanröja eventuella frågetecken gällande framtida arbetsprestation. Det kan vara regelverk som styr kundernas verksamhet, men främst handlar det om att vi ska känna oss trygga med dig som medarbetare. Bakgrundskontrollen görs med hjälp av ditt fullständiga personnummer. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Releasy Customer Management är en outsourcingpartner inom kundservice till flertalet uppdragsgivare inom branscher som telekom, media, e-handel, resor och offentlig verksamhet. Releasy tar hand om sina uppdragsgivares kundservice och försäljning i alla kanaler, exempelvis sociala medier, chatt, mail och telefon. Releasy är under kraftig expansion och har 1500 anställda fördelat på sex verksamhetsorter; Borlänge, Linköping, Borås, Stockholm, Barcelona och Karlskoga.

Ansök senast 2023-02-15
Linköping

Releasy söker Teamledare!

Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och göra karriär hos oss på Releasy - ett av Sveriges ledande företag inom outsourcad kundservice. Är du en ambitiös och målinriktad person som brinner för ledarskap och utveckling?

Ansök senast 2023-02-10
Borås

Sök utan CV! som kundtjänstmedarbetare på Releasy

Är du den vi söker? Gå in på vår hemsida och skicka in din ansökan redan idag! https://karriar.releasy.se/

Ansök senast 2023-02-09
Borås

Kundservicemedarbetare till Telia - Uppstart 16 februari 2023

Häng med på Releasys spännande tillväxtresa! Just nu söker vi Kundservicemedarbetare till vårt kontor i Barcelona där du kommer att representera vår kund Telia.

Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och göra karriär hos oss på Releasy - ett av Sveriges ledande företag inom outsourcad kundservice. I uppdrag mot Telia finns möjlighet att bli allt från den målinriktade säljaren till den problemlösande supporten.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet - om du har viljan ger vi dig utbildningen och coachningen du behöver för att utvecklas. Via vår Karriärtrappa får du möjlighet att avancera och klättra i rollen som Kundservicemedarbetare.

 Snabbfakta

✓ Roll: Kundservicemedarbetare
✓ Arbetsort: Barcelona
✓ Omfattning: 100%
✓ Lön: Enligt spanskt kollektivavtal + provision och andra bonusar
✓ Startdatum: 16 februari. Anställningen startar med en utbildning på 17 dagar mellan kl 09.00-17.30 
✓ Arbetstider: Rollen innebär varierande arbetstider med schemaläggning dagtid, kvällstid och helger.
✓ Övrigt: Tillsvidareanställning som inleds med 1 månads provanställning

Vi erbjuder dig

 Bra förmåner: Massage på arbetstid, Förmåner kopplade till Karriärtrappan, Gratis spansk undervisning, Förmånligt pris på gymmet i området. 

Stark gemenskap: Bra stämning, Hög teamkänsla, Positiv företagskultur

Trygghet i form av: Stöttande och coachande ledare, Kollektivavtal, Tydliga förväntningar

Utvecklande karriär: Bli expert inom kundservice, Tydliga mål, Utvecklingsmöjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare för Telia är du ansiktet utåt för ett av Sveriges mest framgångsrika företag inom IT- och telekombranschen. Du kommer arbeta med Telias privata kunder med fokus på service, support och merförsäljning. Kontakten sker via inkommande trafik genom telefon, chatt och mejl.

Du kommer att hantera både nya och befintliga kunder, där du hela tiden strävar efter att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen. Du kommer få hjälpa till med service, administrering och fakturafrågor om våra kunders tjänster och abonnemang. Det kan även handla om att supportera och felsöka en tjänst som kunden har problem med. Oavsett vilken typ av ärende du hanterar så ser du alltid till att säkerställa att kunden har de bästa och mest uppdaterade produkterna och tjänsterna just för dem.

Initialt erbjuds du en sju veckor lång utbildning kombinerat med praktiskt arbete. Det är en ständigt lärande och utvecklande miljö där du med tiden kommer få lära dig nya saker och utvecklas.

Din profil

 • Har fyllt 18 år
 • Har en gymnasieexamen
 • Kan tala svenska och engelska flytande
 • Har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
 • Tidigare erfarenhet av kundbemötande service eller ett stort intresse av att arbeta med människor
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning

Utöver detta ser vi att du är duktig på att skapa goda kundrelationer och prioritera kundbehov. Du prioriterar serviceupplevelser och justerar beteende snabbt och effektivt för att skapa kundnöjdhet. Du lägger gärna mycket tid och energi på att nå önskat resultat och drivs av en vilja att jobba målinriktat. Du har ett bevarat lugn och fokus vid tuffa/oväntade situationer och hanterar problem självständigt och effektivt. Dessutom är du duktig på att kommunicera på ett tydligt, enkelt och professionellt sätt samt är säker i olika prestationssituationer. 

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Ansökningar hanteras löpande vilket innebär att rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

Observera att du kommer att genomgå en bakgrundskontroll som en del i urvalsprocessen. Det gör vi för att undanröja eventuella frågetecken gällande framtida arbetsprestation. Det kan vara regelverk som styr kundernas verksamhet, men främst handlar det om att vi ska känna oss trygga med dig som medarbetare. Bakgrundskontrollen görs med hjälp av ditt fullständiga personnummer. 

Vid frågor kring tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare: maria.us@releasy.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Releasy Customer Management är en outsourcingpartner inom kundservice till flertalet uppdragsgivare inom branscher som telekom, media, e-handel, resor och offentlig verksamhet. Releasy tar hand om sina uppdragsgivares kundservice och försäljning i alla kanaler, exempelvis sociala medier, chatt, mail och telefon. Releasy är under kraftig expansion och har 1500 anställda fördelat på sex verksamhetsorter; Borlänge, Linköping, Borås, Stockholm, Barcelona och Karlskoga.

Ansök senast 2023-02-10
Barcelona

Stories

Alexandra berättar om hennes resa i Karriärtrappan

Läs mer

Att utvecklas och göra karriär med bara gymnasieutbildning

Läs mer

Daniel och hans resa till Utbildare på Releasy

Läs mer

Vad är det bästa med att jobba på Releasy?

Läs mer

Vad är det bästa med kundtjänstyrket?

Läs mer