Bli en av oss! Just nu söker vi bland annat 

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Business Manager

Releasy Customer Management AB är en outsourcingpartner inom kundservice med flertalet uppdragsgivare inom branscher som telekom, media, e-handel, resor och offentlig verksamhet. Releasy tar hand om sina uppdragsgivares kundservice och försäljning i alla kanaler, exempelvis sociala medier, chatt, mail och telefon. Releasy är under kraftig expansion med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Spanien med ca 1800 anställda fördelat på sexton verksamhetsorter.

Vi söker nu en Business Manager till Releasys kontor i Borås där vi idag är ca 300 anställda. Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta driva utvecklingen framåt tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att säkra tillväxt både resultatmässigt och kulturellt. Vi strävar efter att inte bara öka vår marknadsandel utan även skapa en inkluderande, innovativ och samarbetsvillig arbetsmiljö där varje individ trivs och utvecklas.

Om tjänsten
 • Som Business Manager hos oss kommer du vara ansvarig för 50% av uppdragen i Borås och jobba tätt tillsammans med andra inom managementteamet.
 • Du kommer att vara ytterst ansvarig för att driva affärsstrategier, leda projekt och säkerställa att verksamheten kontinuerligt strävar efter framgång.
 • Bygga och upprätthålla goda relationer med våra uppdragsgivare för att säkerställa en hållbar affärsutveckling. 
 • Ha ett övergripande resultat- och personalansvar för 8 st Teamledare inom ditt Business Area.
 • Stort fokus på ledarskap där du kommer att leda, utveckla och engagera Teamledarna i deras arbete.
 • Tjänsten innebär både operativ och strategisk styrning med lönsamhet och budgetansvar.
 • Kontinuerlig utveckling och kvalitetssäkring av den operativa verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid där du kommer att rapportera till Platschef. 

Kvalifikationer och färdigheter
 • Flytande i svenska och engelska
 • Erfarenhet inom affärsutveckling och strategisk ledning eller relaterade områden
 • Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande
 • Erfarenhet av personalansvar/ledarskap
 • Erfarenhet av arbete inom kundservice är en stor fördel

Som person har du en förmåga att inspirera, motivera och leda andra i en dynamisk arbetsmiljö för att uppnå gemensamma mål. Du har en förmåga att analysera data, dra slutsatser och fatta vägrundande beslut för att driva verksamheten framåt. Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter både på svenska och engelska, skriftligt och muntligt. Dessutom är du duktig på att driva olika projekt samtidigt som du hanterar resurser effektivt och säkerställer att tidsramar och mål uppfylls. Vidare ser vi att du kan anpassa dig till förändrade affärsmiljöer och marknadstrender för att hålla företaget konkurrenskraftigt.

Vad vi erbjuder

På Releasy är våra medarbetare vår mest värdefulla resurs. Hos oss handlar det inte bara om att vara anställd - det handlar om att vara en del av en gemenskap som värdesätter och främjar din personliga och professionella utveckling. Här erbjuder vi bland annat en kultur av inkludering och samarbete där varje röst är viktig och där du har en stor möjlighet att påverka och forma din framtid hos oss oavsett roll.

Trygg anställning med kollektivavtal och pension
Trivsam arbetsmiljö med hög teamkänsla
Friskvård och hälsorelaterade förmåner
Utveckling och karriärmöjligheter

Ansökan och urvalsprocess

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Ansökningar hanteras löpande vilket innebär att rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vid frågor kring tjänsten kan du kontakta Platschef: anders.johansson@releasy.se

 • Urvalsprocessen på Releasy innehåller följande steg: Screeningfrågor, Tester, Intervjuer samt Digital referenstagning.
 • Observera att du kommer att genomgå en bakgrundskontroll som en del i urvalsprocessen. Det gör vi för att undanröja eventuella frågetecken gällande framtida arbetsprestation. Det kan vara regelverk som styr kundernas verksamhet, men främst handlar det om att vi ska känna oss trygga med dig som medarbetare. Bakgrundskontrollen görs med hjälp av ditt fullständiga personnummer som du anger i ansökningsformuläret.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2023-12-31
Borås

Stories

Läs om Gabriels fantastiska karriärresa på Releasy!

Läs mer

Från Kundservicemedarbetare till Gruppchef

Läs mer

Helenas resa till Team Leader på bara ett år i Barcelona

Läs mer

Vad innebär jobbet som Rekryterare & Onboarder?

Läs mer