Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontanansökan!

Barcelona

Kontoret i Barcelona ligger i centralt och havsnära i World Trade Centers lokaler. Kontoret öppnade 2016 med cirka 30 anställda och idag är vi cirka 140 medarbetare i Barcelona. 

Kunder till Releasy är välkända företag inom ett flertal branscher och här i Barcelona får du möjlighet att jobba med spännande uppdrag för Telia. Vi har olika kompetensinriktningar; Save Desk för den som verkligen brinner för kommunikation, Support för olika bredbands och TV-lösningar samt en kompetens som blandar Sälj och Support.

Här erbjuds du en rolig arbetsplats som värnar om kvalitet, teamkänsla och arbetsglädje!

Därför ska du jobba hos oss

Department
Role

Stora utvecklingsmöjligheter

Hos Releasy finns det stora utvecklingsmöjligheter och vi uppmuntrar anställda till att växa inom bolaget. Många inom bolaget som idag sitter i ledande befattningar har själva börjat sin karriär som kundservicemedarbetare (eller ”Agenter” som vi också kallar det inom Releasy). Vi ser det som ett kraftfullt verktyg att premiera duktiga medarbetare för att behålla dem inom bolaget.

Karriärtrappa

Hos Releasy finns det en Karriärtrappa som består utav fem steg. Varje steg innehåller tydliga mål, utbildningar och olika förmåner. Genom Karriärtrappan blir det tydligt för kundservicemedarbetarna vad som förväntas, och vad de kan förvänta sig, i varje steg. Vi på Releasy tycker att om en medarbetare gör ett bra jobb ska uppmärksammas och belönas, vilket är precis det som Karriärtrappan bygger på.

Hittar du inte det du söker?

Du kan alltid göra en spontanansökan!

Stories

Att utvecklas och göra karriär med bara gymnasieutbildning

Läs mer

Läs om Gabriels fantastiska karriärresa på Releasy!

Läs mer

Daniel och hans resa till Utbildare på Releasy

Läs mer

Från Kundservicemedarbetare till Gruppchef

Läs mer

Helenas resa till Team Leader på bara ett år i Barcelona

Läs mer