Läs om Gabriels fantastiska karriärresa på Releasy!

Gabriel Henriks är en trygg ledare med gedigen erfarenhet inom kundservice, ledarskap och planering. I rollen som COO ansvarar Gabriel för att säkerställa en hållbar organisation med trivsel bland medarbetare, ekonomisk lönsamhet och hög leveranssäkerhet mot våra kunder på alla våra siter inom Releasy.

Hur hamnade du på Releasy?
Jag startade min karriär som telefonförsäljare på Releasy. Som nybliven 18-åring och skoltrött, insåg jag trots allt att försäljning var någonting som var viktigt att kunna. Jag hade till en början inte tänkt göra karriär inom det, men växte in i rollen med hjälp av Releasys coacher och började trivas allt mer. Ju mer jag lärde mig, desto roligare blev det och min försäljning ökade. Detta gjorde att jag en dag fick frågan om att bli Team Leader och då var Business Manager och sedan Platschef ett naturliga nästa steg i utvecklingen.

Min utvecklingskurva inom Releasy har gått väldigt snabbt och idag är jag COO. Allt inom loppet av några år och med endast gymnasieutbildning och fristående ledarskapskurser i bagaget.

Varför tycker du att man ska jobba på Releasy?
Lärdomarna från att arbeta på Releasy är ovärderliga i kommande arbetsliv. De flesta väljer att jobba här några år och sedan gå vidare. Men vill man göra karriär så är det få branscher där du kan göra det på så kort tid utan eftergymnasial utbildning. På Releasy är det attityd och vilja att lära sig som är viktigare än utbildning och ålder. För mig är det de viktigaste med att jobba här och något som jag upplever som relativt sällsynt inom företagsvärlden. Det är också högt i tak, snabba puckar, en snabbrörlig bransch och en otrolig rolig arbetsplats!

Stories

Att utvecklas och göra karriär med bara gymnasieutbildning

Läs mer

Läs om Gabriels fantastiska karriärresa på Releasy!

Läs mer

Daniel och hans resa till Utbildare på Releasy

Läs mer

Från Kundservicemedarbetare till Gruppchef

Läs mer

Helenas resa till Team Leader på bara ett år i Barcelona

Läs mer