Att utvecklas och göra karriär med bara gymnasieutbildning

Johan Danielsson sökte sig till Releasy i maj 2016 efter att ha sett en annons i lokaltidningen. Läs om Johans utveckling och karriär på Releasy.

– Jag kommer ihåg att jag fick jobbet i perfekt tajming och att allt klaffade rent tidsmässigt, berättar Johan.

Vidare berättar Johan att han började sin resa inom Releasy som Agent och att han redan efter 1 år blev produktspecialist. Därefter har utveckling inom företaget bara fortsatt.

– Jag hann precis bli Senior Agent, innan jag blev Team Leader, vilket är den roll som jag har idag. Mina bästa tips till andra som vill utvecklas och göra karriär är att drivas av en stark vilja. Var målmedveten och ge dig anamma på att nå dit du vill. Ge dig inte. Med vilja kommer man väldigt långt. Sedan behövs även disciplin, säger Johan.

Johan tycker att Releasy är ett bra exempel på ett företag som tror och tar hand om sina anställda.

– Min utveckling på Releasy har gått väldigt snabbt, och det bara med en gymnasieutbildning i bagaget. Här vill man att medarbetare ska klättra och utvecklas. Man tror på den kompetens som finns i företaget, berättar Johan.
 
Avslutningsvis tillägger Johan.

– Det bästa med rollerna som jag har haft inom Releasy är att arbetsuppgifterna har varit väldigt varierande, oavsett nivå. Varje dag har varit unik. Sedan har jag fått möjligheten att träffa väldigt många olika människor via olika kommunikationskanaler (telefon, mail, chatt, sociala medier), kollegor och idag träffar jag även våra uppdragsgivare, vilket är väldigt är lärorikt och ger stimulans

Stories

Att utvecklas och göra karriär med bara gymnasieutbildning

Läs mer

Läs om Gabriels fantastiska karriärresa på Releasy!

Läs mer

Daniel och hans resa till Utbildare på Releasy

Läs mer

Från Kundservicemedarbetare till Gruppchef

Läs mer

Helenas resa till Team Leader på bara ett år i Barcelona

Läs mer